Onderneming & Rechtspersoon

Altijd een goed advies

Wij staan graag ondernemers bij. Midden- en kleinbedrijf, grotere samenwerkingsverbanden zoals coöperaties, verenigingen en stichtingen: u bent bij ons aan het juiste adres.


Ondernemer

Laagdrempelig is ons kantoor: zowel letterlijk als figuurlijk. Wij vinden het belangrijk dat uw zaak alle zorg, tijd en aandacht krijgt en wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze cliënten. U kunt op ons kantoor terecht voor het oprichten een B.V. / N.V., stichtingen, verenigingen en coöperaties. Wij zijn vaak ondernemers van dienst bij onder meer het overdragen van aandelen, het begeleiden van fusies en splitsingen, het certificeren van aandelen en complexe statutenwijzigingen. Denk daarbij ook aan het aanpassen van de statuten van uw BV aan de in 2012 aangepaste wettelijke regeling (flex-BV). Door onze opgebouwde expertise kunnen wij u snel en goed advies geven.

Zakelijk en privé zijn, vooral bij familiebedrijven, nauw verbonden. Wij brengen dan ook graag onze kennis en ervaring in: zowel bij uw zakelijke transacties als bij uw familiezaken. Naast advies op het gebied van het ondernemingsrecht kijken wij bijvoorbeeld ook naar uw huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontract en testament. Ook op het gebied van het familierecht kijken we met de ondernemer mee.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten? Kijk dan gerust even rond op onze website. Vul het contactformulier in als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken. Vanzelfsprekend kunt u ons ook altijd bellen.

Offerte aanvragen