Nieuwe start

fountain pen writing on paper

Aan de relaties van Notariskantoor Stigter & Leskens,

Met deze brief wil ik u laten weten, dat ik met ingang van 1 november van dit jaar stop als notaris. Het notariskantoor zal worden voortgezet door mijn collega, mevrouw mr. C.C. (Clarine) Leskens.

Na 31 jaar werken in het notariaat vind ik het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging in de wijde juridische wereld.

Natuurlijk valt het niet mee om afscheid te nemen. Ik kijk terug op een mooie tijd als notaris in Houten, waarin ik mensen heb kunnen helpen in goede en slechte tijden en ik veel heb geleerd. Ik ben er trots op, dat veel mensen telkens terugkwamen naar ons kantoor en hun waardering toonden door ons kantoor aan te bevelen bij hun familie en bekenden!

Ik ben blij, dat Clarine Leskens zich bereid heeft verklaard verder te gaan met ons kantoor. De komende paar maanden zal zij dit doen als “waarnemer”. Omdat de opvolging van een notaris een lange administratieve procedure is, zal zij naar verwachting pas in 2021 tot notaris worden benoemd. Voor u verandert er voorlopig niets; de naam van het kantoor en de contactgegevens blijven de komende maanden ongewijzigd.

Voor het vertrouwen dat u de afgelopen veertien jaar in mij hebt gesteld, wil ik u hartelijk bedanken. Aan die jaren als notaris in Houten zal ik altijd met plezier terugdenken!

Nu is het tijd voor een nieuwe generatie. Met vertrouwen geef ik binnenkort “de pen door” aan Clarine Leskens.

Met vriendelijke groet,

Mw.mr. E.M. (Minke) Stigter
Offerte aanvragen