Algemeen

In 1990 vestigde notaris mr. J.C.C.M. Receveur zich in een nieuw kantoorverzamelgebouw aan De Molen 89, vlak achter het winkelcentrum Het Rond. Met de uitbreiding van Houten als Vinexgemeente, waarbij naast het aantal inwoners ook het aantal bedrijven in Houten sterk toenam, werd dit het tweede notariskantoor in Houten. Bij de pensionering van notaris Receveur in 2006 werd het kantoor in eerste instantie voortgezet als Soede & Stigter notarissen. Vanaf 2007 is mevrouw E.M. Stigter de enige notaris, en kreeg het kantoor de naam Notariskantoor Stigter. Inmiddels is Houten nog verder uitgebreid en is het nieuwe winkelcentrum van Houten-Zuid geopend: Castellum. Tijd voor Notariskantoor Stigter om op te schuiven naar het nieuwe middelpunt van Houten: Het Spoor! Met ingang van 2 april 2012 is het kantoor gevestigd in een zelfstandig kantoorgebouw; prima bereikbaar en goed te vinden door de duidelijke naamsvermelding.

Per 1 januari 2018 gaat het kantoor verder onder de naam Notariskantoor Sitgter & Leskens, wanneer mevrouw E.M. Stigter en mevrouw C.C. Leskens-Beugelink partners zijn geworden.

Mevrouw mr. E.M. Stigter is civiel en notarieel jurist. Zij is sinds 1989 werkzaam in het notariaat.
Zij wordt sinds 2016 bijgestaan door kandidaat-notaris: mevrouw C.C. Leskens-Beugelink. Zij is bevoegd als waarnemend notaris op te treden.

Medewerkers

Naast de notaris en de kandidaat-notaris bestaat het medewerkers team uit een kandidaat-notaris, register-notarisklerk en drie notariële medewerksters.

Offerte aanvragen