Over ons

Letterlijk en figuurlijk laagdrempelig

Wij vinden het belangrijk dat uw zaak alle zorg, tijd en aandacht krijgt. Niet alleen een akte, maar altijd een goed advies is wat wij bieden. Graag ontmoeten wij u op ons kantoor!

Visie

Vanaf het begin staat ons kantoor bekend als een organisatie met 'korte lijnen'. Wij zien direct contact met de cliënt en overleg met andere adviseurs als onmisbaar voor een goed advies en een correcte inhoud van de akte.

Onze cliënten komen uit Houten en de wijde omgeving. Het hele team werkt nauw samen om de cliënten goed van dienst te zijn. Graag zetten wij een 'stapje meer' om een opdracht tot een goed einde te brengen! Steeds vaker weten onze relaties en cliënten ons dan ook te vinden voor complexere opdrachten op het gebied van estate planning, herstructurering van bedrijven en bedrijfs onroerend goed.

Het kantoor van start tot nu

In 1990 vestigde notaris mr. J.C.C.M. Receveur zich in een nieuw kantoorverzamelgebouw aan De Molen 89, vlak achter het winkelcentrum Het Rond. Met de uitbreiding van Houten als Vinexgemeente, waarbij naast het aantal inwoners ook het aantal bedrijven in Houten sterk toenam, werd dit het tweede notariskantoor in Houten.

Bij de pensionering van notaris Receveur in 2006 werd het kantoor in eerste instantie voortgezet als Soede & Stigter notarissen. Vanaf 2007 is mevrouw mr. E.M. Stigter de enige notaris, en kreeg het kantoor de naam Notariskantoor Stigter. Inmiddels is Houten nog verder uitgebreid en heeft Houten-Zuid een eigen centrum: Castellum. Notariskantoor Stigter is sinds 2012 dan ook opgeschoven naar het nieuwe middelpunt van Houten: Het Spoor!

Per januari 2018 zijn mevrouw E.M. Stigter en mevrouw C.C. Leskens-Beugelink partners geworden en kreeg het kantoor de naam Notariskantoor Stigter & Leskens. U vindt het kantoor nog steeds in een zelfstandig kantoorgebouw aan Het Spoor 72; prima bereikbaar en goed te vinden door de duidelijke naamsvermelding

Mevrouw mr. E.M. (Minke) Stigter


Mevrouw mr. E.M. (Minke) Stigter studeerde civiel recht en notarieel recht in Leiden. Zij is sinds 1989 werkzaam in het notariaat. Minke heeft als kandidaat-notaris all-round werkervaring opgedaan op een gerenommeerd middelgroot notariskantoor in Amsterdam en op twee kleinere kantoren in de Randstad.

Binnen de drie vakkennisgebieden van het notariaat: familierecht, registergoed en ondernemingsrecht, heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van het familierecht en registergoed. Een logische verdieping van de vakkennis vormde voor haar de opleiding Estate Planning van EPN, de vereniging van estate planners in het notariaat.

Mevrouw mr. C.C. (Clarine) Leskens-Beugelink


Mevrouw mr. C.C. (Clarine) Leskens-Beugelink studeerde notarieel recht in Utrecht. Zij heeft als kandidaat-notaris all-round werkervaring opgedaan op middelgrote notariskantoren in Utrecht en Zuid-Holland.

Ook heeft zij haar kennis en vaardigheden verbreed door werkzaamheden buiten het notariaat, onder meer in haar eigen coachingspraktijk. Binnen de drie vakkennisgebieden van het notariaat: familierecht, registergoed en ondernemingsrecht, houdt Clarine zich het liefst bezig met het familierecht.

Het team

Naast de notaris en de kandidaat-notaris bestaat ons medewerkersteam uit een kandidaat-notaris, register-notarisklerk en drie notarieel secretaresses.

Offerte aanvragen